pátek 24. ledna 2014

ZOO

Odkud máš toho plameňáka?

Tuhle otázku jsem během minulýho týdne slyšela asi desetkrát a vždycky jsem se celá zapýřila nad pochvalou - přičemž plameňák připnutý na hrudi tímto ještě více vyniknul.

Tímto bych vám chtěla přestavit Kristýninu dílničku (lépe řečeno asi farmičku či zoo), kterou najdete pod přezdívkou Whykiki na Fleru (www.fler.cz/whykiki). Předem upozorňuji, že pokud na předešlý odkaz kliknete, zaseknete se v barevném světě na několik desítek minut a nebudete vědět, co vlastně chcete ulovit. U Kristýny totiž uvidíte brože, které mám bude zaručeně každý závidět.


Týnka studuje přírodovědeckou fakultu a očividně fauny nemá nikdy dost. Proto ve volném čase pracuje na rozvoji a šlechtění různých druhů zvířat napříč kontinenty a nezapomíná ani na jejich patřičné rozmnožování.

Brože jsou vyrobené z pěnové gumy - tzv. moosegummi a jsou zdobené korálky, vyřezávanými kytičkami nebo třeba i peříčky. 

Obzvlášť sympatické je, že v e-shopu je u každé brože sepsaná malá úvodní charakteristika daného zvířátka, takže vždy přesně víte, co že si to vlastně pouštíte k tělu. A kdybyste si náhodou nebyli jistí, ručně malovaná krajina na kartičce, ke které je brož připevněna, vás rychle zavede do přirozeně divokého prostředí, v němž váš nový společník žije.

Její zvířátka jsou úplně geniálně vytvořená, s citem pro detail a zároveň barevně sladěné tak, že se vždycky stanou středem pozornosti. Rozhodně skvělý doplňek, kterým můžete bojovat proti těmto sychravým dnům! (A to říkám proto, protože je to pravda - ne kvůli tomu, že jsem její věrná zákaznice se sklonem k infantilnosti!)


Vzrůhu do barevného světa! 

Nečekejte se ZOO na hezké počasí! :)



1 komentář:

Prosím "anonymní" návštěvníky o podpis :)